Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue White Ambiance E27 LED fényforrás kezdőszett, 3xE27, 8W, 1100lm, 2200-6500K változtatható fehér + Bridge + DimSwitch, 8719514291232

Philips
Online ár
54.790 Ft (43.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Korlátlan lehetőségek

Élvezze a megnyugtató és stimuláló fénybeállításokat, vagy hozzon létre saját rutinokat minden előzetes konfiguráció nélkül a Hue White Ambiance E27-es kezdőkészlettel! A készlet tartalmaz egy Hue Bridge-et, 3 okos fényforrást, amelyek a fehér fény teljes spektrumában képesek működni, valamint egy Smart kapcsolót



Termékinformációs adatlap
Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: 8719514291232
Cikkszám: 8719514291232
Vonalkód: 8719514291232
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 548

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
54.790 Ft (43.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Korlátlan lehetőségek

Élvezze a megnyugtató és stimuláló fénybeállításokat, vagy hozzon létre saját rutinokat minden előzetes konfiguráció nélkül a Hue White Ambiance E27-es kezdőkészlettel! A készlet tartalmaz egy Hue Bridge-et, 3 okos fényforrást, amelyek a fehér fény teljes spektrumában képesek működni, valamint egy Smart kapcsolót

Világítás vezérlése távolról

A Philips Hue alkalmazással teljes mértékben vezérelheti lámpáit még akkor is, ha éppen nincs otthon. Az alkalmazás használatával ki- és bekapcsolhatja a lámpákat távolról, hogy otthona mindig úgy legyen megvilágítva, ahogyan azt Ön szeretné.

Intelligens világítás a napi feladatokhoz

Könnyebbé teheti a napot a négy gyári fénybeállítás, amelyeket a mindennapi feladatokhoz terveztek. A két hűvös tónusú beállítás, a Feltöltődés és az Összpontosítás segít reggelente elindulni és folyamatosan összpontosítani, míg az Olvasás és a Pihenés melegebb beállításai elősegítik egy jó könyv élvezetét és a lélek megnyugvását.

Irányítson a hangjával

A Philips Hue használható az Amazon Alexa, Apple HomeKit és Google Home szolgáltatásokkal, és a Google Assistant segítségével képes a fények hanggal történő vezérlésére. Be- és kikapcsolhatja világítását. Beállíthatja a hangulathoz illő legmegfelelőbb fényerőt. Ujjának felemelése nélkül többek között előhívhatja fénybeállításait, és színeket is válthat.

A Hue Bridge

A Hue Bridge a személyi Philips Hue intelligens világítási rendszer alapvető eleme. Ez a működés agya, és mind az intelligens izzókkal, mind a Hue alkalmazással kommunikál az együttműködés biztosítása érdekében. Ezenkívül lehetővé teszi az intelligens otthoni automatizálási funkciókat is, mint például ütemezési rutinok és időzítők.

A világítás azonnali vezérlése

A Hue Dimmer Switch segítségével azonnal vezérelheti a Philips Hue okoslámpákat. Egyetlen gombnyomással csökkentheti vagy növelheti a teljes ház világításának fényerejét, be- vagy kikapcsolhatja világítást, valamint válthat a fénybeállítások között.

Egyszerű, vezeték nélküli telepítés

A Hue Dimmer Switch elemes, vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a mellékelt ragasztószalaggal bárhová felszerelhető. A kapcsolót a fali tartólapjáról levéve távirányítóként használhatja, vagy bármilyen mágneses felületre elhelyezheti.

Legyen jó a hangulata

Használja a melegtől a hidegig terjedő fehér fény több mint 50 000 árnyalatából azt, amely illeszkedik a dolgozós, játékos vagy pihenős hangulathoz, függetlenül attól, hogy milyen napszakban van. Keljen fel reggel jobb lábbal hideg, energizáló ragyogó fehér fénynél, és helyezze magát kényelembe este az aranyszínű árnyalatokkal.

Foglalat E27
IP védelem IP20
Terméktípus Kezdőcsomag
Színhőmérséklet / szín RGBW
Család neve Hue E27 WA
Cikkszám 8719514291232
EAN 8719514291232
GPC 929002468403

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!