Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue Play dupla csomag, 2xfénysáv + tápegység, fekete, White and Color Ambiance, 6,6W, 530lm, RGBW 2000-6500K, 7820230P7

Philips
Online ár
58.890 Ft (46.370 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

Teremtsen fényzuhatagot a karcsú kivitelű, fekete színű Play lámpatest intelligens színes világításával. Ez az akár három lámpatest ellátására is képes tápegységgel rendelkező, 2 lámpát tartalmazó Play lámpatestcsomag lefektethető, elhelyezhető függőlegesen, vagy a mellékelt tartókkal akár a TV hátulján is.



Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: 78202/30/P7
Cikkszám: 7820230P7
Vonalkód: 8718696170724
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 589

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
58.890 Ft (46.370 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

Teremtsen fényzuhatagot a karcsú kivitelű, fekete színű Play lámpatest intelligens színes világításával. Ez az akár három lámpatest ellátására is képes tápegységgel rendelkező, 2 lámpát tartalmazó Play lámpatestcsomag lefektethető, elhelyezhető függőlegesen, vagy a mellékelt tartókkal akár a TV hátulján is.

Teljes körű vezérlés a Hue bridge segítségével

Csatlakoztassa a Philips Hue fényforrásokat a bridge-hez a rendszer végtelen lehetőségeinek feltárásához.

Kompakt kialakítás, élményszerű világítás

Dekoráció intelligens fényekkel

Változtassa meg otthonának hangulatát egyetlen gombnyomással. Használja a több mint 16 millió színt és a hűvöstől a meleg fehérig terjedő fény 50 000 árnyalatát különleges pillanatok létrehozására, egy buli hangulatának megteremtésére, vagy egyszerűen csak az esti pihenéshez.

A Philips Hue Play light bar falra vagy TV-re szerelhető, vagy bármilyen más felületre laposan lefektethető vagy felállítható. Egy sokoldalú okos fény, amely tökéletes díszítőeleme bármelyik nappalinak, tévésaroknak vagy médiaszobának.

Csatlakoztasson 3 Hue Play fényrudat

A Hue Play nem növeli tovább a TV-készülék mögötti kábelhalmot, és nem foglal túl sok aljzatot sem – három Hue Play intelligens fényrúd számára egyetlen tápegység elegendő, így bőven marad még hely a többi készülék számára.

Élvezze a szórakozást

Feledkezzen bele a filmnézésbe, játékba vagy zenehallgatásba a fény varázslatával. Több milliónyi szín és számtalan világítási lehetőség közül választhat, és bármely nappalit privát mozivá változtathat – Önnek csak a pattogatott kukoricáról kell gondoskodnia.

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek segítségével hanggal vezérelheti a lámpáit.

Teremtsen hangulatot

Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítse otthonát meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezze a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető ragyogó fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretné visszaadni. Ez a funkció akkor működik, ha csatlakoztatja a Philips Hue bridge-et.

Elhelyezés a TV mögött

Szerelje fel a Philips Hue Play fényrudat a képernyő mögé a tartozék kapcsokkal és kétoldalas ragasztóval, és pillanatok alatt kész a tetszés szerinti színű gyönyörű háttérvilágítás.

Domináns anyag műanyag
Foglalat Beépített LED
Funkciók Hangulatvilágítás
IP védelem IP20
Terméktípus Asztali lámpa
Elérhető színek  
Színhőmérséklet / szín Változtatható fehér
Forma hosszúkás
Család neve Hue Play
Szabályozás Igen
Hosszúsága 25,3 cm
Magassága 3,6 cm
Tömege 0,710 kg
Garancia 2 év
Cikkszám 78202/30/P7
EAN 8718696170724
GPC 915005733901

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!