Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue Inara kültéri fekete fali lámpa, White, 7W 550lm, 2100K ultra-melegfehér E27 LED fényforrással, IP44, 8719514388512

Philips
Online ár
46.390 Ft (36.528 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Korlátlan lehetőségek

Ez az Inara fali lámpa a hagyományos formatervet az okosvilágítási rendszerek összes képességével ötvözi, és retró stílusú izzóval van felszerelve. A szabályozható erejű meleg fehér fény ragyogásával azonnal megszépíti a kültéri helyeket.



Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: 8719514388512
Cikkszám: 8719514388512
Vonalkód: 8719514388512
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 464

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
46.390 Ft (36.528 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Korlátlan lehetőségek

Ez az Inara fali lámpa a hagyományos formatervet az okosvilágítási rendszerek összes képességével ötvözi, és retró stílusú izzóval van felszerelve. A szabályozható erejű meleg fehér fény ragyogásával azonnal megszépíti a kültéri helyeket.

A vintage kialakítás modern lehetőségekkel társul

Az izzólámpa vintage megjelenése a lámpatest klasszikus kialakításával párosulva tökéletes díszítést ad ennek a lámpának. A vezeték nélküli fényerőszabályozással pedig azonnal beállíthatja a hangulatot, ha lecsökkenti a fényerőt.

Tűnjön úgy, mintha Ön otthon lenne

A Philips Hue alkalmazással kapcsoltassa be mindennapi fénybeállításait arra az időre, amikor nincs otthon. Intelligens lámpái az Ön által megadott időpontokban fognak bekapcsolni – néha pár perccel előbb vagy később –, és így teljesen úgy tűnik, hogy Ön otthon tartózkodik.

Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

Kifejezetten kültérre tervezve

Időzítők beállítása a kényelme érdekében

Élvezze a hosszú, szabadban töltött estéket, fejezze be a kerti munkát, vagy vigye ki a szemetet naplemente után. Programozza Philips Hue rendszerét a világítás be- és kikapcsolására egy megadott menetrend szerint, vagy aktiválja a napnyugta/napkelte programot. Természetesen hasonló módon lehet a fényeket kikapcsolni vagy tompítani is. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy bekapcsolva felejtette-e a világítást otthon.

Kiváló minőségű

A termékek kimondottan kültéri használatra készültek. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, a kültéri körülmények közötti legjobb teljesítmény elérése érdekében; az anyagokat intelligens módon használjuk fel, a rádiófrekvencia optimalizálására.

Időjárásálló (IP44)

Ezt a Philips Hue kültéri lámpatestet kifejezetten kültéri használatra tervezték, és szigorú teszteknek vetették alá a megfelelő üzembiztonság érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a bármilyen irányból ráfröccsenő vízzel szemben. A termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas; ideális fényforrás.

Foglalat Beépített LED
Funkciók Homlokzat világítás
IP védelem IP44
Terméktípus Fali lámpa
Forma szögletes
Család neve Hue Inara
Magassága 27,7 cm
Cikkszám 8719514388512
EAN 8719514388512
GPC 929003098901

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!