Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue Enrave L fekete mennyezeti LED lámpa, White Ambiance, 33,5W, 4300lm, 2200-6500K változtatható fehér + DimSwitch, 4116030P6

Philips
Online ár
109.290 Ft (86.055 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Korlátlan lehetőségek

A nagyméretű, fekete színű Enrave mennyezeti lámpát nagy terekbe, például nappaliba tervezték, modern formával és meleg-hideg árnyalatú fehér fénnyel. Fénygyűrűt vet a mennyezetre, miközben erőteljes ragyogással világít lefelé.



Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: 41160/30/P6
Cikkszám: 4116030P6
Vonalkód: 8718696176467
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1093

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
109.290 Ft (86.055 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Korlátlan lehetőségek

A nagyméretű, fekete színű Enrave mennyezeti lámpát nagy terekbe, például nappaliba tervezték, modern formával és meleg-hideg árnyalatú fehér fénnyel. Fénygyűrűt vet a mennyezetre, miközben erőteljes ragyogással világít lefelé.

A világítás azonnali vezérlése

A Hue Dimmer Switch segítségével azonnal vezérelheti a Philips Hue okoslámpákat. Egyetlen gombnyomással csökkentheti vagy növelheti a teljes ház világításának fényerejét, be- vagy kikapcsolhatja világítást, valamint válthat a fénybeállítások között.

Intelligens világítás egyszerűen

Optimalizált fénybeállítások a mindennapi tevékenységekhez

Az előre meghatározott Philips Hue fénybeállításokkal a világítást a nap folyamán a hangulatához vagy a tevékenységeihez igazíthatja. Kezdje a napot a Feltöltődés beállítás ragyogó fehér fényével, vagy relaxáljon a Lazítás finom, puha fényénél. Könyvet olvas a fürdőben? Aktiválja az Olvasás beállítást a megfelelő világításért.

Csatlakoztassa okoslámpáit egy Hue Bridge központhoz (külön megvásárolható) az összes Philips Hue funkció kihasználásához. A Hue Bridge használatával akár 50 lámpát is vezérelhet teljes otthonában. Rutinok létrehozásával automatizálhatja világítási rendszerét. Okoslámpáit vezérelheti otthonától távol is vagy okostartozékok hozzáadásával, mint például mozgásérzékelők és intelligens kapcsolók.

Biztosítsa a jó hangulatot a melegtől hidegig terjedő fehér fénnyel

A meleg és hideg fehér fény több mint 50 000 árnyalatából választva minden tevékenységhez és napszakhoz megteremtheti a tökéletes környezetet az otthonában. Használjon ragyogó, fehér fényt reggel, hogy energikusan és éberen kezdje a napot, vagy könnyítse meg az esti pihenést halvány aranyszínű ragyogással.

Hangvezérlésű világítás*

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva működik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Az egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Foglalat Beépített LED
IP védelem IP20
Terméktípus Mennyezeti lámpa
Forma kör
Család neve Hue Enrave
Hosszúsága 42,5 cm
Magassága 8,4 cm
Cikkszám 41160/30/P6
EAN 8718696176467
GPC 915005996901

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!