Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue Devere L fehér fürdőszobai mennyezeti LED lámpa, White Ambiance, 33,5W, 4300lm, 2200-6500K változtatható fehér, IP44 + DimSwitch, 4116631P6

Philips
Online ár
105.090 Ft (82.748 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Intelligens világítás egyszerűen

Erőteljes, meleg-hideg árnyalatú fehér fényével a nagy méretű, fehér színű Devere mennyezeti lámpát fürdőszobákhoz. Tegye világossá a helyiséget sminkeléshez vagy a munkába készülődéshez – vagy tompítsa a fényt egy pihentető fürdőzéshez.



Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: 41166/31/P6
Cikkszám: 4116631P6
Vonalkód: 8718696176542
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1051

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
105.090 Ft (82.748 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Intelligens világítás egyszerűen

Erőteljes, meleg-hideg árnyalatú fehér fényével a nagy méretű, fehér színű Devere mennyezeti lámpát fürdőszobákhoz. Tegye világossá a helyiséget sminkeléshez vagy a munkába készülődéshez – vagy tompítsa a fényt egy pihentető fürdőzéshez.

Optimalizált fénybeállítások a mindennapi tevékenységekhez

Az előre meghatározott Philips Hue fénybeállításokkal a világítást a nap folyamán a hangulatához vagy a tevékenységeihez igazíthatja. Kezdje a napot a Feltöltődés beállítás ragyogó fehér fényével, vagy relaxáljon a Lazítás finom, puha fényénél. Könyvet olvas a fürdőben? Aktiválja az Olvasás beállítást a megfelelő világításért.

Állítson be a kezét felszabadító hangvezérlést

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva együttműködik a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával. Egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Telepítés nélküli szabályozás a dobozból kivéve

A Hue Dimmer Switch segítségével azonnal vezérelheti a Philips Hue okoslámpákat. Egyetlen gombnyomással bárki csökkentheti vagy növelheti a szoba világításának fényerejét, be- vagy kikapcsolhatja világítást, valamint válthat a fénybeállítások között.

Szabályozzon akár 10 lámpát a Bluetooth alkalmazással

A Hue Bluetooth alkalmazással vezérelheti a Hue intelligens lámpákat otthona egy szobájában. Akár 10 intelligens lámpát is hozzáadhat, és mobilkészülékéről csak egy gomb megérintésével vezérelheti azokat.

Vízálló okoslámpa fürdőszobai használatra (IP44)

Biztosítsa a jó hangulatot a melegtől hidegig terjedő fehér fényű okoslámpákkal

A meleg és hideg fehér fény több mint 50 000 árnyalatából választva minden tevékenységhez és napszakhoz megteremtheti a tökéletes környezetet a fürdőszobában. Használjon ragyogó, fehér fényt reggel, hogy energikusan és éberen kezdje a napot, vagy könnyítse meg az esti pihenést halvány aranyszínű ragyogással.

Használja ki az összes intelligens világítási funkciót a Hue Bridge segítségével

Csatlakoztassa okoslámpáit egy Hue Bridge központhoz (külön megvásárolható) az összes Philips Hue funkció kihasználásához. A Hue Bridge használatával akár 50 lámpát is vezérelhet teljes otthonában. Rutinok létrehozásával automatizálhatja világítási rendszerét. Okoslámpáit vezérelheti otthonától távol is vagy okostartozékok hozzáadásával, mint például mozgásérzékelők és intelligens kapcsolók.

Foglalat Beépített LED
IP védelem IP44
Terméktípus Mennyezeti lámpa
Forma kör
Család neve Hue Devere
Hosszúsága 42,5 cm
Magassága 8,4 cm
Cikkszám 41166/31/P6
EAN 8718696176542
GPC 915005997701

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!